Antwrp

Antwrp
Toon filters

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Toon filters

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina

ANTWRP

Belgisch kledinglabel voor mannen bij Brooklyn

De truien, T-shirts, hemden en sweaters van ANTWRP combineren prachtig met jeans of een chino dus geen toeval dat je dit merk ook bij Brooklyn vindt. Met een denim wordt het allemaal wat meer nonchalant, ideaal voor een avondje stappen met de maten of om je dagen te slijten in een hippe koffiebar. Met een trui of hemd op een chino, stap je de vergaderzaal met stijl binnen. Niet alleen het klassieke pak geeft je credibiliteit!

Het Belgische label ANTWRP is het geesteskind van Wouter Hoste. Geïnspireerd door ‘t stad’, ontwerpt hij sinds 2006 kwalitatieve en casual kledij voor mannen. Altijd met een stedelijk kantje, in luxueuze materialen en vaak met grafische prints, aangebracht volgens de nieuwste technieken. De lichtjes van de Schelde, het einde van de Konijnenpijp, de wirwar aan tramlijnen… het zijn maar enkele van de iconische stadsbeelden die originele prints opleveren. Eigenzinnige, maar nooit schreeuwerige, kleurcombinaties maken het plaatje af.

Een stuk van ANTWRP haal je dus voor verschillende gelegenheden uit je kast, als dat geen degelijke investering is!

ANTWRP online bestellen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van ANTWRP gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.