Antwrp truien

Het Belgische label Antwrp sweaters & truien ontwerpt sinds 2006 kwalitatieve en casual kleding voor mannen. Humor is nooit veraf en daar houdt Brooklyn wel van natuurlijk. A match made in heaven, zoveel is duidelijk.

— 11 producten —
— Nieuw
Antwrp - Grijsgroene Basic sweater
75,-
— Nieuw
Antwrp - Lichtgele Basic sweater
75,-
— Nieuw
Antwrp - Donkerblauwe Pigeon sweater
79,95
— Nieuw
Antwrp - Lichtgroene Pigeon sweater
79,95
Antwrp - Donkerblauwe Boules Club Petanque sweater
79,95
Antwrp - Donkergroene Chest Pocket sweater
109,95
Antwrp - Koraal Chest Pocket sweater
109,95
Antwrp - Olijfgroene Basic Crewneck trui
99,95
Antwrp - Lichtblauwe Basic Crewneck trui
99,95
Antwrp - Mintgroene Basic hoodie
89,95
Antwrp - Kaki ANTRWP Backprint sweater
85,-

Antwrp sweaters & truien online shoppen

Antwrp sweaters & truien online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Check onze volledige collectie sweaters voor heren of alles wat we in huis hebben van Antwrp.


Antwrp sweaters & truien in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!