Weekendtassen heren

Brooklyn heeft binnen de collectie tassen & rugzakken ook een aanbod in reis- en weekendtassen. Dit zijn grote draagtassen met een gemakkelijk handvat, een groot hoofdcompartiment en eventueel wat zijzakken. Dergelijke tas is ideaal voor de kotstudent die in het weekend naar huis gaat, maar ook als je eens een weekendje weggaat naar de zee of de Ardennen. Ook voor de verre reiziger die niet veel nodig heeft is dit een heel nuttige tas.

Ontdek onze volledige collectie tassen & rugzakken.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 1 producten —
Carhartt WIP - Blauwe Bayfield tote bag
€ 69,95