Weekendtassen heren

Binnen de collectie tassen en rugzakken heeft Brooklyn ook reis- en weekendtassen. Deze ruime draagtassen met handvat en zijzakken zijn ideaal voor kotstudenten, weekendjes weg en verre reizen.

— 5 producten —
Herschel - Beige-Kaki Novel Duffle weekendtas
119,95
Carhartt WIP - Zwarte Otley weekendtas
139,95
Herschel - Lichtgroene Novel Duffle weekendtas
109,95
Herschel - Lichtgrijze Novel Duffle weekendtas
109,95
Herschel - Donkerbruine Heritage Duffle weekendtas
109,95

Deze tassen zijn voorzien van een ruim hoofdcompartiment, handvat en eventuele zijzakken. Ze zijn perfect geschikt voor kotstudenten die in het weekend naar huis gaan, maar ook voor korte uitstapjes naar de zee of de Ardennen. Daarnaast zijn ze ook handig voor verre reizigers die niet veel bagage nodig hebben.

Ontdek onze volledige collectie tassen & rugzakken.

Weekendtassen voor heren online shoppen

Weekendtassen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Weekendtassen voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!