New Era

[{filter_looks_value} ]New Era[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Op zoek naar een item om jouw outfit een niveau hoger te halen? New Era voor zowel dames als heren doet het sowieso!

— 13 producten —
New Era - Zwart-Witte New York Yankees pet
26,-
New Era - Beige New York Yankees pet
26,-
New Era - Zwarte New York Yankees pet
26,-
New Era - Kaki New York Yankees pet
26,-
New Era - Donkerblauwe New York Yankees pet
26,-
New Era - Grijze New York Yankees pet
26,-
New Era - Koninklijk blauwe New York Yankees pet
26,-
New Era - Zwarte Flawless Logo pet
22,-
New Era -  Beige New York Yankees pet
26,-
— Nieuw
New Era - Beige New York Yankees Cord pet
31,-
— Nieuw
New Era - Donkerblauwe Cord LA pet
31,-
— Nieuw
New Era -  Zwarte New York Yankees Cord pet
31,-
— Nieuw
New Era - Roestbruine New York Yankees Cord pet
31,-

New Era: het begin

In 1920 begon Ehrhardt Koch 'mode'-hoofddeksels opnieuw te ontwerpen met geld dat hij leende van zijn zus Rose om New Era Cap Co op te richten. Dat deed hij met succes want in het eerste jaar slaagde hij erin 60 000 petten te produceren. In 1950 was New Era de enige onafhankelijke pettenfabrikant die petten leverde aan honkbalteams van de hoogste niveaus.


100 jaar later

Terugkijkend op de eerste 100 jaar beseft New Era dat het nog maar net begonnen is. Het merk heeft zijn ups en downs gehad maar bleef altijd focussen op kwaliteit en geweldige verhalen. In de toekomst willen ze nieuwe producten ontwikkelen, altijd met authenticiteit in gedachten.


New Era in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!


Check trouwens eens wat we nog hebben aan petten.