Schoudertassen heren

Schoudertassen zijn kleine tassen die perfect over je schouder passen. Je kan er al jouw essentials in opbergen: compact en gemakkelijk! Ontdek onze volledige collectie tassen & rugzakken.

— 13 producten —
Brooklyn - Ecru Crystal Ship totebag
15,-
Herschel - Zwarte Settlement hip pack
39,95
Carhartt WIP - Bruine Essentials bag
49,95
Carhartt WIP - Elder Blauwe Essentials bag
49,95
Herschel - Lichtgrijze Heritage crossbody
45,-
Carhartt WIP - Zwarte kleine Essentials tas
49,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Flint shoulder pouch
45,-
Carhartt WIP - Donkergroene Flint shoulder pouch
45,-
Carhartt WIP - Kaki Essentials bag
49,95
Herschel - Kaki Heritage Crossbody tas
45,-
Herschel - Zwarte Retreat totebag
85,-
Herschel - Zwarte Heritage crossbody
45,-
Dickies - Zwarte Moreauville Crossbody tas
35,-

Schoudertassen voor heren online shoppen

Schoudertassen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Schoudertassen voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!