Jeans shorts voor heren

Je zocht je perfecte jeans short? Gevonden! Ontdek hier ons aanbod herenshorts in jeans. Er zit vast ééntje tussen voor jou!

Als het te warm wordt en je wilt toch vasthouden aan jouw jeans, kies dan toch gewoon voor een jeansshort! Rol die zoom een paar keer op, et voilà, je kunt alweer de short op! Deze shorts blijven lekker stoer en laten jouw benen toch wat van de zon zien. Wat kan het leven toch simpel zijn...

Jeans shorts niet wat je zocht? Ontdek onze volledige collectie shorts & bermuda's voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Jeans shorts voor heren, Jeansshorts voor mannen, shorts in jeans heren, spijkershort, heren spijkershorts.

Meer Minder
— 5 producten —
— 10%
Volcom - Lichtblauwe Billow jeansshort
€ 81,00 € 89,95
— 10%
Volcom - Blauwe Labored Utility jeansshort
€ 85,50 € 95,00
— 10%
Reell - Lichtblauwe Belmont short
€ 54,00 € 59,95
— 10%
Volcom - Donkerblauwe Billow jeansshort
€ 81,00 € 89,95
— 10%
Carhartt WIP - Lichtblauwe Newel short
€ 81,00 € 89,95