Jeans voor heren van Scotch & Soda

— 13 producten —
— Nieuw
Scotch & Soda - Zwarte The Strand Wide jeans
€ 139,95
— Nieuw
Scotch & Soda - Witte Ralston Slim jeans
€ 119,95
Scotch & Soda - Blauwe The Drop Regular Tapered jeans
€ 129,95
Scotch & Soda - Bruine Dean Loose Tapered jeans
€ 149,95
Scotch & Soda - Blauwe Authentic Straight Cropped jeans
€ 129,95
— 25%
Scotch & Soda - Beigeblauwe Skim skinny jeans
€ 90,00 € 119,95
Scotch & Soda - Blauwe Ralston slim jeans
€ 109,95
— 25%
Scotch & Soda - Donkergrijze Ralston slim jeans
€ 90,00 € 119,95
Scotch & Soda - Grijze Ralston slim jeans
€ 119,95
Scotch & Soda - Beigeblauwe Ralston slim jeans
€ 119,95
Scotch & Soda - Lichtblauwe Ralston slim jeans
€ 129,95
— 25%
Scotch & Soda - Donkerblauwe Skim skinny jeans
€ 82,50 € 109,95
— 40%
Scotch & Soda - Blauwe The Vert Authentic Straight jeans
€ 78,00 € 129,95

Een nieuwe jeans voor heren nodig? Brooklyn en jeansbroeken voor heren is een huwelijk dat al meer dan 50 jaar standhoudt. Wij hebben de allerbeste merken jeans voor mannen in huis. Wij hebben blauw bloed, indigoblauw bloed! Bij ons zit je dus helemaal goed voor jouw jongens-, mannen- of herenjeans.

Check ook eens onze collectie broeken voor heren.


Jeans broeken voor heren bij Brooklyn.be


De jeans die je perfect past

Jeansbroeken voor heren bestaan in diverse pasvormen of fits genaamd. Afhankelijk van de look die je wilt bekomen en je lichaamsvorm zal een jeans je perfect passen. Brooklyn's winkelmedewerkers (wij noemen ze Profashionals) zijn speciaal getrained om éénieder een juiste jeansbroek aan te meten. Niet voor niets is Brooklyn al 50 jaar de jeansspecialist van Vlaanderen. Om je ook online te helpen in je keuze om de perfecte jeans voor jou te vinden, heeft Brooklyn onze jarenlange kennis beschikbaar gesteld in een eigen ontwikkelde virtuele online broekentool. Probeer onze virtuele broekenspecialist meteen om je keuze te helpen maken, je zult zien dat je nieuwe keuzes ontdekt.


Skinny jeans

Skinny jeans, de naam zegt het al. Jeans die past bij slankere mannen. Deze jeansbroeken zitten strak vanaf het bovenbeen tot aan de enkels. Ze hebben steeds voldoende stretch in de stof zodat ze wel comfortabel zitten. In combinatie met een t-shirt, trui of sweater creëer je direct een sportieve look


Slim jeans

Slim jeans, dat zijn natuurlijke onze intelligente jeanssoort. Het is nog steeds een zeer populaire pasvorm bij heren. Deze jeans zijn aansluitend, waarbij de pasvorm recht loopt van heup tot enkels. Ze zit aan de kuit en enkels losser dan een skinny, maar is smaller dan een straight fit. Deze easy-to-go pasvorm die je zo draagt of met de pijpen een paar keer opgerold.


Straight jeans

Straight jeans, dat is de rechttoe-rechtaan vorm die heel populair is bij heel wat mannen. Een herenjeans die heel wat draagcomfort biedt kenmerkt zich door het feit dat de pijpen rechtdoor lopen vanop de heup tot aan de enkels. Deze fit bestaat in zowel smallere als wijdere modellen. Deze jeansbroeken kun je zo dragen of de zoom omplooien om zo nog een modernere look te creëren


Tapered jeans

Tapered jeans, dat is één van de nieuwere pasvormen die al een paar seizoenen echt populair is. Veel comfort tijdens het dragen én een hedendaagse look worden via deze pasvorm gecombineerd. Een tapered fit zit slim tot relaxed rond de taille en op het bovenbeen. Vanaf de knie wordt de pijp smaller naar de enkels toe. Wil je er trendy uitzien maar je bent geen fan van strakke jeansbroeken, dan is deze jeansbroek ideaal voor je.


Baggy jeans

Baggy jeans, dat is dé pasvorm die het meest in is bij de jongeren. Met deze spijkerbroek creëer je de coolste look op het skatepark, tijdens het gamen, op school of bij het relaxed-rondhangen.

Herenjeans van Scotch & Soda online shoppen

Jeans voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Herenjeans van Scotch & Soda in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!