Streetwear Skinny jeans voor heren

— 3 producten —
— 25%
Calvin Klein Jeans - Blauwe Skinny jeans
€ 75,00 € 99,95
— 40%
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe Skinny jeans
€ 72,00 € 119,95
Tommy Jeans - Zwarte Simon skinny jeans
€ 99,95

Skinny jeans voor heren Streetwear voor heren is en blijft nog steeds een klassieker. Maar een skinny jeans, wat betekent dat nu precies? Een skinny jeans voor heren zal altijd strak zitten, van het bovenbeen tot de enkels. Een belangrijk tweede kenmerk bij een skinny jeans, is dat deze altijd wat stretch bevatten. Dit wijst dan ook onmiddellijk op het grote verschil met een slim fit jeans voor heren, die geen stretch bevat.


Skinny jeans voor heren bij Brooklyn.be


Verschillende wegen mogelijk met een skinny jeans voor heren!

De skinny jeans voor heren is een van de makkelijkste fits wat betreft het combineren ervan. Maak hem lekker stoer met bijvoorbeeld een oversized of open hemd of oversized trui. De skinny jeans kan zowel dienen voor een eerder casual look, maar kan evengoed gedragen worden op een chiquere gelegenheid. Combineer hem dan gerust met een blazer voor heren. Coole laarsjes eronder en klaar!


Past een skinny jeans bij mijn lichaam?

De skinny jeans gaat het best op slanke mannen. Ook sportieve mannen kunnen helemaal hun gading vinden met een skinny jeans voor heren. Daarnaast zorgt de skinny jeans ervoor dat je er groter uit gaat zien, handig toch!


Allerlei merken met skinny jeans bij Brooklyn!

Bij Brooklyn.be maken we een zorgvuldige keuze aan merken voor onze jeans. In dit aanbod zitten onder andere skinny jeans van Nudie Jeans Co., Lee en Diesel. Ontdek snel al onze skinny jeans!

Ontdek onze volledige collectie jeans voor heren.

Streetwear Skinny jeans voor heren online shoppen

Skinny jeans voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Streetwear Skinny jeans voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!