Skinny jeans heren

Skinny jeans heren zit strak van bovenbeen tot de enkels én bevat altijd stretch. Dit laatste is niet het geval voor een een slim fit jeans voor heren. Ontdek ook onze skinny jeans dames

— 4 producten —
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe Skinny jeans
119,95
Nudie Jeans Co. - Tussenblauwe Tight Terry jeans
159,95
Tommy Jeans - Zwarte Simon skinny jeans
99,95
Nudie Jeans Co. - Zwarte Tight Terry skinny jeans
139,95

Kunnen mannen skinny jeans dragen?

Ofcourse they do! Skinny pantalon is al lang niet meer een fit die voornamelijk door vrouwen gedragen wordt. Het is wel zo dat deze jeans pasvorm minder voorkomt dan een aantal jaar geleden. Dit komt omdat het draagcomfort een grotere rol gaan spelen is. Vele mensen vragen zich dan ook af of de skinny jeans nog in de mode is. Toch hoeft de skinny broek niet onder te doen op vlak van comfort. Doordat elastaan verwerkt zit in de skinny broek heren, zorgt dit voor een aanzienlijk hoger draagcomfort dan een jeans zonder elastaan. Dit is dan ook het grote verschil met de slim jeans heren, waarin geen elastaan verwerkt zit.
Is de gewone skinny jeans nog niet aansluitend genoeg? Dan kan de extreme super skinny jeans heren zeker een oplossing bieden! Deze is het opperhoofd onder de skinny jeans en plakt van boven tot onder helemaal aan je lijf!

Benieuwd naar welke skinny jeans bij jou figuur past? Check dan onze jeans fitguide!


Wat draag je op een skinny broek?

De skinny jeans voor heren is een van de makkelijkste fits wat betreft het combineren ervan. Maak hem lekker stoer met bijvoorbeeld een oversized of open hemd of oversized trui. De skinny jeans kan zowel dienen voor een eerder casual look, maar kan evengoed gedragen worden op een chiquere gelegenheid. Combineer hem dan gerust met een blazer voor heren. Coole laarsjes eronder en klaar! Skinny jeans heren bestaan er ook in verschillende kleuren. Zo kan een zwarte skinny jeans heren zorgen voor een stoere, eerder ruige look.


Past een skinny jeans heren bij mijn lichaam?

De skinny jeans gaat het best op slanke mannen. Ook sportieve mannen kunnen helemaal hun gading vinden met een skinny jeans voor heren. Daarnaast zorgt de skinny jeans ervoor dat je er groter uit gaat zien, handig toch! Meer advies over de fitting van jeans vind je op onze adviespagina over jeanfits!


Allerlei merken met skinny jeans heren bij Brooklyn!

Bij Brooklyn.be maken we een zorgvuldige keuze aan merken voor onze jeans. In dit aanbod zitten onder andere skinny jeans van Nudie Jeans Co., Lee en Diesel. Ontdek snel al onze skinny jeans!

Ontdek onze volledige collectie jeans voor heren.

Meer advies nodig? Check onze pagina met advies over skinny jeans heren, rechtsreeks van onze profashionals.

Skinny jeans heren online shoppen

Skinny jeans voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Skinny jeans heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!