Bootcut jeans

De bootcut jeans was even uit het straatbeeld verdwenen. Vandaag is hij terug van weggeweest. Een bootcut jeans zit slank op de bovenbenen en loopt vanaf de knieën iets wijder uit naar de enkels. Een bootcut jeans valt mooi over de schoen, dus kan met zowat alles gedragen worden; boots, sneakers... You name it!

Check ook eens onze volledige collectie jeans en broeken voor heren.

Bootcut jeans online shoppen

Bootcut jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Bootcut jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 4 producten —
Levi's - Blauwe 527 Slim Bootcut jeans
€ 109,95
Levi's - Beigeblauwe 527 bootcut jeans
€ 109,95
Lee Cooper - Zwarte LC134ZP bootcut jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe LC134ZP bootcut jeans
€ 89,95