Bootcut jeans heren

De bootcut jeans zit slank op de bovenbenen en loopt aan de enkels iets wijder uit en valt deze jeans mooi over de schoen. Check ook eens onze volledige collectie herenjeans en broeken voor heren.

— 4 producten —
Levi's - Lichtblauwe 527 Slim Bootcut jeans
115,-
Lee Cooper - Middenblauwe Hamilton LC134 jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe LC134ZP bootcut jeans
89,95
Lee Cooper - Zwarte LC134 bootcut jeans
89,95

Waarom bootcut jeans?

Bootcut jeans werd origineel ontworpen om te dragen over een boot, vandaar ook de naam. Dat is ook de reden dat de bootcut broek iets verbreedt aan de onderkant, zadat deze perfect past over de bottinne.

Op zoek naar een bootcut jeans voor dames? Neem een kijkje in ons aanbod flared jeans!


Welke schoenen onder een bootcut jeans?

Is het dan de bedoeling om enkel boots te dragen onder een bootcut jeans voor heren? Helemaal niet! Het kan nog steeds, maar een leuke sneaker of loafer gaat ook hand in hand met de bootcut jeans. Advies van de profashionals: probeer het gewoon uit!


Bootcut jeans voor dames

Ook bootcut jeans voor dames is heel populair. Bij ons vind je deze bootcut broeken voor dames onder de naam flared jeans. De naamgeving van de bootcut broek is afkomstig van de functie van de broek. Deze werd namelijk ontworpen om over een boot of bottinne te krijgen. Jaren later, wordt de broek ook zonder deze functie, maar als een werkelijk fashion item gedragen!

Een bootcut broek bestaat in verschillende vormen. Hij valt het mooist wanneer de pijp lichtjes op de schoen blijft hangen en een kleine knik maakt. Ook zijn de bootcut jeans voor dames met een hoge taille heel populair. Dit zorgt ervoor dat de heupen extra geaccentueerd worden en de vrouwelijke vormen in het oog springen! Toch maakt ook de lage taille jeans steeds meer een comeback. Probeer ze dus zeker allebei eens uit en ontdek welke het best bij jouw vormen past!

Onze profashionals geven je graag nóg meer (stijl)advies! Check daarom onze pagina vol advies over flared jeans!

Bootcut jeans online shoppen

Bootcut jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Bootcut jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!