Slim jeans dames

Ontdek onze collectie slim-fit jeans voor dames! Met hun moderne snit en flatterende pasvorm geven ze je een trendy look. Of je nu gaat voor een casual look of een avondje uit, onze slim jeans zijn de perfecte keuze.

— 15 producten —
Lee Cooper - Grijze Star Kato jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe Ocean Kato jeans
89,95
Calvin Klein Jeans - Blauwe Authentic Slim Straight jeans
99,95
Diesel - Lichtblauwe 1969 D-Ebbey jeans
149,95
Levi's - Blauwe 724 Slim Straight jeans
119,95
Levi's - Donkerblauwe 724 Slim Straight jeans
119,95
Levi's - Blauwe 724 Slim Straight jeans
119,95
Lee Cooper - Blauwe Slim Kato jeans
89,95
Diesel - Ecru 1969 D-Ebbey Bootcut jeans
175,-
Lee Cooper - Zwarte Kato slim jeans
89,95
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe Authentic Slim straight jeans
99,95
Lee Cooper - Donkerblauwe Kato slim jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe Kato slim jeans
89,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Page Carrot Ankle Pant slim tapered jeans
99,95
Levi's - Donkerblauwe 724 High-Waist Slim Straight jeans
115,-

Een slim jeans voor dames, wat is dat. Maar vooral, wat is het verschil met een skinny jeans voor dames?


Slim fit jeans voor dames bij Brooklyn.be


Historie van de slim jeans voor dames!

Nieuwe trends bieden zich elk jaar weer aan. De jeans fits voor dames worden telkens wat losser. Zo zien we steeds meer straight jeans en komt de tapered jeans weer helemaal terug! Niet zo'n fan van een wijde jeans? Dan biedt de slim fit jeans voor dames de perfecte oplossing! Dit type fit blijft aansluitend, daarbovenop biedt deze fit je heel wat bewegingsruimte. Voeg wat stretch toe, et voilà, extra draagcomfort.

Check ook eens onze volledige collectie jeans en broeken voor dames.

Wat is een slim jeans voor dames?

Heel vaak treedt verwarring op tussen een slim jeans voor dames en een skinny jeans. Toch, zit weldegelijk een verschil op beide fits. Zo zal de slim fit nagenoeg altijd volledig uit gewone denim gemaakt zijn. In tegenstelling tot de slim fit voor dames, zal een skinny jeans voor dames?altijd elastaan bevatten. Qua fit , zal de slim fit voor dames wat meer aansluiten aan de benen. Toch is er nog altijd genoeg beweegruimte met deze fit!

Types slim jeans voor dames!

Bij Brooklyn zijn we broekenspecialist. In dat opzicht beschikken we ook over verschillende slim fit jeans voor dames met verschillende wassings, maten en merken. Kies jij voor een slim fit jeans met een donkere wassing, normale wassing of lichte wassing. Geen fan van een broek met wassing? Check de effen jeans voor dames.


Past een slim jeans voor dames bij mijn figuur?

Laten we het even hebben over damesfiguren. Een slim fit voor dames, samen met de straight fit, is dé perfecte fit voor dames met een appelfiguur. Dit omdat door deze fits je benen slanker en langer lijken, plus het houdt je figuur in balans! Heb je een eerder klein gestalte? Dan lijkt de slim fit ook de beste optie voor jou! Evenals bij de skinny jeans voor dames?

slim jeans voor dames online shoppen

slim jeans voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


slim jeans voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!