Culotte broeken voor dames

Een culotte broek/jeans is een broek waarvan de pijpen tot net onder de knieën vallen en wat wijder uitlopen naar beneden toe. Simple as that!

Check ook eens onze volledige collectie broeken en jeans voor dames.


Culotte broeken online shoppen

Culotte dames broeken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Culotte damesbroeken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 7 producten —
— Nieuw
SkunkFunk - Bruinoranje Ilia broek
€ 109,95
— Nieuw
SkunkFunk - Donkergroene Ilia broek
€ 109,95
Grace & Mila - Witte Imaginative broek
€ 59,00
Grace & Mila - Zwarte Imaginative broek
€ 59,00
— 25%
Scotch & Soda - Donkergrijze-groene Gestreepte broek
€ 112,50 € 149,95
— 25%
Brava - Zwarte Corduroy Pleated broek
€ 90,00 € 119,95
— 25%
Grace & Mila - Lichtoranje Gerard broek
€ 41,30 € 55,00