Jeanshemden voor dames

Een jeanshemd voor dames op een jeansbroek of jeansrok is echt wel een go! Daar moet enkel nog de meest hardnekkige non-believer van overtuigd worden. Niet enkel op een jeansbroek of -rok natuurlijk, jeans past op alles. Bij Brooklyn.be hebben we dat natuurlijk al enkele decennia in de smiezen. Vandaar dat we altijd wel wat jeanshemden in onze collecties voorzien! Check ze en ga overstag!

Check ook eens onze volledige collectie hemden voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 6 producten —
Scotch & Soda - Lichtblauw Parel jeanshemd
€ 129,95
Levi's - Ecru Western overhemd
€ 85,00
Levi's - Lichtblauw Western overhemd
€ 85,00
Tommy Jeans - Lichtblauwe Chambray Front Knot jeanshemd
€ 79,95
Calvin Klein Jeans - Lichtblauw Cropped jeanshemd
€ 89,95
Levi's - Donkerblauw Essential Western jeanshemd
€ 79,95