Jeanshemden dames

Een jeanshemd voor dames op een jeansbroek of jeansrok is echt wel een go! Daar moet enkel nog de meest hardnekkige non-believer van overtuigd worden. Niet enkel op een jeansbroek of -rok natuurlijk, jeans past op alles. Bij Brooklyn.be hebben we dat natuurlijk al enkele decennia in de smiezen. Check ook eens onze volledige collectie blouses.

— 11 producten —
Tommy Jeans - Lichtblauw Oversized jeanshemd
119,95
Lee - Blauwe First Rainfall top
65,-
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe Boxy overhemdjas
129,95
Sessùn - Blauwe Notteri jeansjas
175,-
Levi's - Blauwe Carinna blouse
79,95
MSCH COPENHAGEN - Blauwe Shayla blouse
79,95
Levi's - Blauw Teodora Western hemd
89,95
Sessùn - Koraal Leone overhemd
165,-
Levi's - Lichtblauwe Halsey blouse
65,-
Lee - Blauw Chore jeanshemd
85,-
Lee - Donkerblauwe Frontier jeansblouse
85,-

Jeanshemden voor dames online shoppen

Jeanshemden voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Jeanshemden voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!