Bloemen blouses voor dames

Een blouse met bloemenprint is sowieso al een heerlijk vrolijk kledingstuk. Je hoeft die bloemen trouwens geen water te geven. Dat treft!

Ontdek hier ons aanbod van blouses met bloemenprint. Er zit vast een bloeze met bloemen tussen voor jou!

Zo'n blouse met bloemen niets voor jou? Ontdek hier onze volledige collectie blouses eens checken?

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 9 producten —
— Nieuw
Pepe Jeans London - Ecru Nona blouse
€ 95,00
— Nieuw
MOSS COPENHAGEN - Multicolour Minetta blouse
€ 59,95
Pepe Jeans London - Bruine Luli Pirnt blouse
€ 79,95
MOSS COPENHAGEN - Beige-paarse Marte Ladonna blouse
€ 59,95
Scotch & Soda - Zwart Gebloemde blouse
€ 105,00
Grace & Mila - Beige Gibran blouse
€ 49,00
Vans  - Beige Gebloemde blouse
€ 48,00
Nümph - Denimblauwe Nuedelle blouse
€ 79,95
BY BAR - Donkerblauwe Daniek Sanjay blouse
€ 119,95