Bloemen blouses

Een blouse met bloemenprint is sowieso al een heerlijk vrolijk kledingstuk. Je hoeft die bloemen trouwens geen water te geven. Dat treft! Ontdek hier ons aanbod van blouses met bloemenprint. Er zit vast een bloeze met bloemen tussen voor jou! Zo'n blouse met bloemen niets voor jou? Ontdek hier onze volledige collectie blouses eens checken?

— 10 producten —
— Nieuw
Armed Angels - Geel-Groene Isildaa Blommaa blouse
79,90
Pepe Jeans London - Zwarte Dottie blouse
89,95
Nümph - Gele Kari blouse
79,95
Nümph - Witte Kari blouse
79,95
Thinking Mu - Ecru Margaret blouse
129,95
Grace & Mila - Roze Marica blouse
55,-
FRNCH - Multicolor Ariana blouse
95,-
Nümph - Zwarte Penille blouse
79,95
— 30%
Nümph - Multicolor Tyra Rikka blouse
42,- 59,95
Minimum - Ecru- Paars Gebloemde Signeline blouse
69,95

Bloemen blouses online shoppen

Bloemen blouses online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Blouses met bloemen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!