Thinking Mu t-shirts

Thinking Mu tops & t-shirts zijn duurzame kledingstukken die zijn ontworpen om zowel stijlvol als milieuvriendelijk te zijn.

— 2 producten —
Thinking Mu - Groene Clover top
49,95
Thinking Mu - Lichtroze Clavel T-shirt
59,95

Het merk gebruikt organische materialen zoals katoen, linnen en Tencel om hun tops en t-shirts te maken, die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Dit maakt de kleding veiliger voor zowel het milieu als de mensen die betrokken zijn bij het productieproces.

Check onze volledige collectie tops & t-shirts voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie Thinking Mu.

Thinking Mu tops & t-shirts hebben unieke en kleurrijke prints die geïnspireerd zijn door kunst, muziek en de natuur. Het merk werkt samen met kunstenaars en ontwerpers uit de hele wereld om deze speelse en opvallende ontwerpen te maken. Bovendien zijn de tops en t-shirts ontworpen om comfortabel en veelzijdig te zijn, geschikt voor verschillende gelegenheden en stijlen.

Thinking Mu tops & t-shirts online shoppen

Thinking Mu tops & t-shirtsonline shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Thinking Mu tops & t-shirts in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!