Besteld voor donderdag 9u, op tijd voor kerstavond!

Skunkfunk

Skunkfunk
Toon filters

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Toon filters

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina

Skunkfunk

origineel kledingmerk voor vrouwen bij Brooklyn
Skunkfunk jurken/kleedjes in speciale snits, T-shirts/Tops met asymmetrische halslijnen, geometrische prints of volledig effen stof, rokken die jouw outfit bepalen, straffe Skunkfunk blouses en ongewone truien.
Kleding voor vrouwen met pit, die graag hun eigen gang gaan.

Baskische eigenzinnigheid troef bij Skunkfunk. Ontstaan in de jaren ´90 in de uitgelaten sfeer van de muziekfestivals, zocht en vond Skunkfunk zijn weg in de modewereld. Wars van opgelegde trends, brengt het kleding voor zelfbewuste, dappere, pragmatische vrouwen in al hun diversiteit. Met de voeten in de stad en aangetrokken tot architectuur, hedendaagse kunst en geometrie, brengen de ontwerpers collecties die spelen met kleur, vorm en materiaal. De dameskleding wordt duurzaam geproduceerd in Europa, India en China met het grootste respect voor mens en milieu. Ook dat maakt onderdeel uit van de filosofie van het label. Het resultaat: unieke en originele kleding die je kleerkast in één-twee-drie een fleurige boost geeft.

Skunkfunk dameskledij online kopen

Heb je jouw favoriete stuk van Skunkfunk gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.