Nümph in maat M

Aan elke collectie van Nümph in maat M wordt met hart en ziel gewerkt. Nümph wil kleding creëren voor vrouwen die tegelijk vrouwelijk en stoer, kwetsbaar en sterk door het leven gaan. Met de idee om buitengewone stuks te maken die jouw persoonlijke stijl onderlijnen én die voor lange tijd jouw kleerkast aanvullen. Zo krijg je Nümph jurken, tops/T-shirts, rokken, truien en mantels/jassen met verrassende vormen, kleuren en prints.

Kijk eens naar onze volledige collectie voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Numph kleding, Numph online, Numph webshop.

Meer Minder
— 19 producten —
Nümph - Beige Nuvibbe cardigan
€ 99,95
Nümph - Donkerblauwe Noos trui
€ 59,95
Nümph - Lila Nukazumi T-shirt
€ 29,95
Nümph - Taupe-paarse Nuallis cardigan
€ 99,95
Nümph - Groene Nucarys trui
€ 59,95
Nümph - Lichtoranje-multicolour Nualisette trui
€ 79,95
Nümph - Paarse Nuelka trui
€ 69,95
Nümph - Ecru- multicolour Nueclin Trui
€ 79,95
Nümph - Zwarte Nubia Long Cardigan
€ 79,95
Nümph - Zwart Nucardi Crop T-shirt
€ 49,95
Nümph - Zwarte Nubaojin trui
€ 59,95
Nümph - Ecru-multicolour Nudorsey trui
€ 89,95
Nümph - Lichtoranje Nudillis trui
€ 89,95
Nümph - Groen-roze-beige Nudicci trui
€ 79,95
Nümph - Lichtblauwe Nuchandler jurk
€ 89,95
Nümph - Multicolor Nucallidora cardigan
€ 69,95
Nümph - Groene Nudustin pull
€ 69,95
Nümph - Ecru Nudido T-shirt
€ 39,95
Nümph - Grijze Nubrittany sweater
€ 69,95