Minimum damesjeans

Ontdek je favoriete damesjeans van Minimum bij Brooklyn. Onze damesjeans zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Van een hippe wijde jeansbroek, een slim jeans of skinny jeans voor dames.

Materiaal van de jeans

Denim, ook wel spijkerstof genoemd, is een weefsel dat gemaakt wordt met een keperbinding. Het is een bijzonder sterke, gekeperde katoenen stof met een lange levensduur. Spijkerstof komt in veel verschillende diktes en kwaliteiten en kan alle seizoenen gedragen worden.

Minimum damesjeans online shoppen

Minimum damesjeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum damesjeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.