Broeken

Brooklyn koos zorgvuldig deze collectie Lyle & Scott broeken voor je uit. Check onze volledige collectie Lyle & Scott.

— 2 producten —
— Nieuw
Lyle & Scott - Donkerbruine Needle Cord broek
99,95
Lyle & Scott - Donkerblauwe Marl Jogger sweatpants
89,95

Elke moment vraagt om een passende broek. Met de broeken van Lyle & Scott heb je altijd een geschikte broek voor elke gelegenheid.


Lyle and Scott broeken bij Brooklyn

De broeken van Lyle & Scott worden gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van de stijl. Chino-broeken worden vaak gemaakt van katoen of een katoenmix, terwijl joggingbroeken vaak gemaakt zijn van zachte en comfortabele sweatstof. Jeans worden meestal gemaakt van denim, een stevig katoenen materiaal.

Lyle & Scott broeken online shoppen

Lyle and Scott broeken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Broeken Lyle and Scott in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!