Levi's® 70s High

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ voor {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® 70s High. Wij hebben de beste modellen jeans Levis in huis, voor zowel Levis heren als Levi's dames.

— 2 producten —
Levi's - Blauwe 70s High Flare jeans
€ 139,95
Levi's - Blauwe 70s High Slim Straight jeans
€ 134,95

De Levi's® 70s High is een typische seventies jeans. De Levi's® 70s High Flared variant is redelijk strak aan de kont, maar al vanaf de knie wijder uitlopend. De Levi's® 70s High Slim Straight valt tussen slim en straight. De pijpen komen lang en kan je eventueel oprollen Deze 2 modellen hebben een ritssluiting en natuurlijk een hoge taille. Ook hier werd stretch toegevoegd aan het katoen.

Check ook onze andere Levi's® damesjeans en alle flared jeans modellen voor dames uit de Brooklyn collectie.

Online kopen op Brooklyn.be kan snel, eenvoudig en veilig. Geniet van gratis verzending vanaf 70 euro. Wil je iets retourneren? Dat kan in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Alle verzend- en retourinfo vind je hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Trouw mag beloond worden!

Door online te bestellen op een Belgische webshop ondersteun je de lokale economie. Dat jij winkelhiert, wordt door al onze medewerkers enorm geapprecieerd! #shoplokaal #winkelhier