Lee Rider

[{filter_looks_value} ]Lee[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Lee Rider is een jeansmerk met ballen. Hun jeans fits voor mannen, zoals de straight fit, tapered fit en slim fit. Deze passen perfect in het hedendaagse modebeeld.

— 5 producten —
Lee - Donkerblauwe Rider Loose jeans
99,95
Lee - Donkergrijze Rider Classic jeans
99,95
Lee - Ecru Rider Classic jeans
99,95
Lee - Grijze Rider Slim jeans
99,95
Lee - Donkerblauwe Rider slim jeans
99,95

De Lee Rider bestaat als modelnaam als een lee slim jeans & een lee jacket

De Lee Rider jeans is een ideale slim fit voor heren. De pasvorm is smal van bovenbenen tot enkels, oogt heel slank en eigentijds en past daarenboven voor een groot aantal types. De taille is iets verhoogd, waardoor ze heel comfortabel zit. De broek sluit met een rits (Lee was trouwens het eerste merk dat een rits gebruikte i.p.v. knopen). Een echte no-nonsens broek. Zoals van... deze broek doe ik nooit meer uit.

Check ook onze andere Lee Jeans voor heren of de complete Brooklyn collectie slim fits jeans voor heren.

De Lee Rider Jacket is het rolmodel der trucker jackets. Een jeansvest zoals een jeansvest hoort te zijn, met de typische schouderstukken, twee klepzakken op de borst en twee steekzakken onderaan. Sluitend met stoere jeansknopen en een kraag die je rockabilly-gewijs recht kan zetten of gewoon kan dragen. Bekijk ook onze andere jeansjassen voor dames of jeansjassen voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier