Lee Cooper LC134ZP

[{filter_looks_value} ]Lee Cooper[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Koop jij graag jouw favoriete jeansmodel in verschillende kleuren? Zweer jij bij één model? Dan is Lee Cooper LC134ZP het broekenmerk voor jou!

— 2 producten —
Lee Cooper - Zwarte LC134 bootcut jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe LC134ZP bootcut jeans
89,95

Lee Cooper

Het authentiek jeansmerk Lee Cooper staat gekend als één van de eerste Europese jeansproducent. Hun vaste denim modellen staan centraal in hun collecties, enkele gekende zijn de rechte jeans LC116ZP of de slim LC112ZP & LC106ZP.


De iconische herencollectie van Lee Cooper:

De herencollectie van Lee Cooper ademt de essentie van tijdloze mode met een focus op duurzaamheid en comfort. Naast de klassieke modellen zoals de rechte en slim-fit jeans, omarmt Lee Cooper ook innovatie door gebruik te maken van zachte stretchstoffen die een ongeëvenaarde draagervaring gedurende de hele dag bieden. Deze kenmerkende stretch zorgt ervoor dat de jeans van Lee Cooper niet alleen perfect passen, maar ook comfortabel blijven, wat hen geliefd maakt bij een breed publiek van jeansliefhebbers wereldwijd.

Als Lee Cooper niet helemaal jouw stijl is, ontdek dan onze andere jeans merken zoals Levi's en Diesel.


Lee Copper LC134ZP in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!