Lee Cooper Kiki

Lee Cooper[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Koop jij graag jouw favoriete jeansmodel in verschillende kleuren? Zweer jij bij één model? Dan is Lee Cooper Kiki het broekenmerk voor jou!

— 1 producten —
Lee Cooper - Blauwe Kiki flared jeans
89,95

Lee Cooper Kiki

Het authentiek jeansmerk Lee Cooper staat gekend als één van de eerste Europese jeansproducent. Hun vaste denim modellen staan centraal in hun collecties, enkele gekende zijn de rechte jeans LC116ZP of de slim LC112ZP & LC106ZP. Naast de herencollectie hebben ze ook een damescollectie vol klassiekers, waaronder de flared jeans Kate & Kiki of de slim Kato. Door hun kenmerkende zachte stretch, zitten ze heel de dag geweldig comfortabel & blijven ze geliefd bij vele jeansliefhebbers.

Shop Lee Cooper Kiki online of in de winkel

Online shoppen bij Brooklyn.be kan snel & makkelijk! Net als in de winkel komt een online bestelling ook op jouw klantenkaart. Goed nieuws dus, want op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Hulp nodig bij jouw bestelling? Via de online chat staan onze profashionals iedere dag van 9u30 tot 21u30 paraat voor jouw vragen! Maar ook op mijnBroeken heb je in enkele stappen een persoonlijke keuze aan jeansbroeken die op jouw lijf geschreven zijn. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Pas je toch liever je kledij? Kom dan gerust langs in één van onze 7 Brooklyn winkels, de profashionals zijn altijd enthousiast om met hun modeadvies & ervaring jouw te helpen!