Lee Cooper Kenza

[{filter_looks_value} ]Lee Cooper[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Koop jij graag jouw favoriete jeansmodel in verschillende kleuren? Zweer jij bij één model? Dan is Lee Cooper Kenza het broekenmerk voor jou!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lee Cooper

Het authentiek jeansmerk Lee Cooper staat gekend als één van de eerste Europese jeansproducent. Hun vaste denim modellen staan centraal in hun collecties, enkele gekende zijn de rechte jeans LC116ZP of de slim LC112ZP & LC106ZP.


De iconische herencollectie van Lee Cooper:

De herencollectie van Lee Cooper ademt de essentie van tijdloze mode met een focus op duurzaamheid en comfort. Naast de klassieke modellen zoals de rechte en slim-fit jeans, omarmt Lee Cooper ook innovatie door gebruik te maken van zachte stretchstoffen die een ongeëvenaarde draagervaring gedurende de hele dag bieden. Deze kenmerkende stretch zorgt ervoor dat de jeans van Lee Cooper niet alleen perfect passen, maar ook comfortabel blijven, wat hen geliefd maakt bij een breed publiek van jeansliefhebbers wereldwijd.


Kies voor comfort en stijl: Lee Cooper damesjeans

Ben je benieuwd naar de Lee Cooper damescollectie, die een reeks klassiekers omvat, zoals de flared jeans Kate & Kiki en de slim Kato, bekend om hun kenmerkende zachte stretch die zorgt voor ongeëvenaard comfort gedurende de hele dag en die geliefd zijn bij vele jeansliefhebbers?


Lee Cooper: Waar kwaliteit nooit uit de mode raakt

Lee Cooper staat bekend om zijn tijdloze stijl en duurzame kwaliteit. Veel klanten kiezen keer op keer voor hetzelfde model, wat getuigt van het tijdloze ontwerp en de betrouwbaarheid van hun producten. Van klassieke jeans tot iconische schoenen, Lee Cooper blijft een vertrouwd merk voor kwaliteit en consistentie, met een rijke geschiedenis sinds 1908.


Lee Copper Kenza in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!