Lee Cooper jeans Dames

Lee Cooper jeans Dames zijn er in verschillende maten, van petite tot plus size, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals denim, twill en corduroy.

— 8 producten —
Lee Cooper - Grijze Star Kato jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe Ocean Kato jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe Slim Kato jeans
89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe Kate flare jeans
89,95
Lee Cooper - Zwarte Kato slim jeans
89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe Kato slim jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe Kato slim jeans
89,95
Lee Cooper - Blauwe Kiki flared jeans
89,95

Het merk biedt een reeks aan verschillende modellen, waaronder skinny, recht, bootcut, high-waisted en mid-rise stijlen.

Een van de dingen die Lee Cooper jeans onderscheidt is de aandacht voor detail. Elke jeans is met precisie gemaakt, met behulp van hoogwaardige materialen en afwerkingstechnieken zoals borduurwerk, distressing en unieke wassingen.

Naast de klassieke blauwe denim zijn de Lee Cooper damesjeans verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren, van zwart en grijs tot meer kleurrijke opties zoals rood en groen. Het merk biedt ook een scala aan verschillende lengtes, waaronder enkellengte en bijgesneden stijlen.

Check onze volledige collectie jeans voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie Lee Cooper.


Lee Cooper damesjeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!