K-Way

[{filter_looks_value} ]K-Way[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

K-Way is een merk dat bekend staat om zijn lichtgewicht, opvouwbare regenjassen. Ze zijn handig voor outdooractiviteiten en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een kleine zak of tas.

— 10 producten —
K-Way - Donkerblauwe-Ecru Denise Warm Double jas
€ 319,95
K-Way - Grijs-Groene Jack Warm Double jas
€ 279,95
K-Way - Donkerblauwe Le Vrai Claude 3.0 Orsetto jas
€ 239,95
K-Way - Groene Le Vrai 3.0 Claude Orsetto jas
€ 239,95
K-Way - Donkerbruine Le Vrai 3.0 Claude Orsetto jas
€ 239,95
K-Way - Witte Le Vrai 3.0 Claude Orsetto jas
€ 239,95
K-Way - Ecru-kaki Le Vrai Neige Orsetto jas
€ 199,95
K-Way - Kaki Le Vrai Eiffel 3.0 Orsetto jas
€ 259,95
K-Way - Ecru Le Vrai Eiffel 3.0 Orsetto jas
€ 259,95
K-Way - Beige-zwarte Sophie Warm Double jas
€ 279,95

Sinds enkele decennia is K-Way een echt begrip geworden. Het is meer dan een merknaam, eerder een soortnaam. “Heb je je K-Way mee?”, vragen we wel eens aan mekaar, waarbij we een regenvestje bedoelen… Tegenwoordig hebben ze meer dan regenjasjes alleen. Bij Brooklyn.be vind je naast de klassieke Le vrai Claude 3.0, Le Vrai Eiffel 3.0, Jacques en Lily regenjassen. Het kon niet uitblijven dat Brooklyn en K-Way ooit de krachten zouden bundelen.

"

K-Way online shoppen

K-Way online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


K-Way in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!