K-Way

— 6 producten —
K-Way - Ecru Le Vrai Eiffel 3.0 Orsetto jas
€ 249,95
K-Way - Beige-zwarte Sophie Warm Double jas
€ 279,95
K-Way - Kaki-zwarte Jacob Warm Double jas
€ 289,95
K-Way - Donkerblauwe Le Vrai Eiffel 3.0 regenjas
€ 135,00
K-Way - Zwarte Le Vrai Claude 3.0 regenjas
€ 119,95
K-Way - Donkerblauwe Le Vrai Claude 3.0 regenjas
€ 119,95

Sinds enkele decennia is K-Way een echt begrip geworden. Het is meer dan een merknaam, eerder een soortnaam. “Heb je je K-Way mee?”, vragen we wel eens aan mekaar, waarbij we een regenvestje bedoelen… Tegenwoordig hebben ze meer dan regenjasjes alleen. Bij Brooklyn.be vind je naast de klassieke Le vrai Claude 3.0, Le Vrai Eiffel 3.0, Jacques en Lily regenjassen. Het kon niet uitblijven dat Brooklyn en K-Way ooit de krachten zouden bundelen.

"

K-Way online shoppen

K-Way online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


K-Way in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!