K-Way

[{filter_looks_value} ]K-Way[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

K-Way is een merk dat bekend staat om zijn lichtgewicht, opvouwbare regenjassen. Ze zijn handig voor outdooractiviteiten en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een kleine zak of tas.

— 6 producten —
K-Way - Kaki-Oranje Jake Plus Double jas
199,95
K-Way - Donkerblauwe-Kaki Arsene Plus Double bomberjas
199,95
K-Way - Zwarte Amaury jas
189,95
K-Way - Roze Le Vrai Claude jas
119,95
K-Way - Blauwe Le Vrai Eiffel jas
149,95
K-Way - Kaki Jack jas
189,95

Het verhaal van K-Way: Innovatie in regenkleding

Reis terug in de tijd naar 1965, toen het Italiaanse icoon K-Way werd geboren uit de visie van Leon-Claude Duhamel. Sindsdien heeft het merk de regenkledingindustrie getransformeerd met zijn grensverleggende ontwerpen en ongeëvenaarde functionaliteit.


K-Way revolutie

K-Way zorgde met zijn baanbrekende aanpak voor een ware revolutie in regenkleding. Hun opvouwbare, waterdichte regenjassen voor dames, met het iconische ontwerp met een rits aan de voorkant en een handige opbergzak aan de achterkant, werden al snel een symbool van perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Ontdek onze volledige collectie jassen voor heren.


Innovatie in materialen en constructie

Bekend om zijn innovatieve materialen en constructies, is K-Way voortdurend bezig met het verleggen van grenzen in de regenkledingwereld. Hun jassen maken gebruik van geavanceerde waterdichte stoffen en technologieën die optimale bescherming bieden tegen de elementen, zonder comfort of stijl op te offeren. Een van hun meest opvallende innovaties is het gebruik van technologisch geavanceerde materialen die waterdicht zijn en tegelijkertijd ademend, waardoor vocht van binnenuit kan ontsnappen terwijl regen en vocht van buitenaf worden geweerd.


Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

K-Way staat niet alleen bekend om zijn innovatie, maar ook om zijn toewijding aan duurzaamheid. Het merk gebruikt vaak milieuvriendelijke materialen en productieprocessen, waardoor het een pionier is in duurzame regenkleding. Door te blijven investeren in innovatie en duurzame productiemethoden, blijft K-Way de norm stellen voor kwaliteit, functionaliteit en milieuvriendelijkheid in de industrie.


K-Way in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!