FRNCH sjaals

FRNCH sjaals zijn een essentieel accessoire voor elke kledingkast en bieden een stijlvolle en praktische manier om warmte en persoonlijkheid toe te voegen aan elke outfit.

— 2 producten —
— 50%
FRNCH - Kaki Izel sjaal
34,50 69,-
— 50%
FRNCH - Gele Izel sjaal
34,50 69,-

FRNCH sjaals zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Ze kunnen over de schouders worden gedrapeerd voor een klassieke look, om de hals worden gewikkeld voor extra warmte, of in een knoop of strik worden geknoopt voor een speelsere en vrouwelijke look. Ze zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en de slijtage van dagelijks gebruik te weerstaan.

Ontdek onze volledige collectie sjaals en FRNCH.

FRNCH sjaals online shoppen

FRNCH sjaals online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


FRNCH sjaals in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!