FRNCH blouses

FRNCH blouses staan bekend om hun aandacht voor details, waaronder unieke versieringen zoals kant, ruches en borduursels.

— 5 producten —
FRNCH - Rode Carla blouse
€ 79,00
FRNCH - Donkerblauwe Elyanne blouse
€ 115,00
FRNCH - Ecru Roxy blouse
€ 95,00
FRNCH - Multicolor Ribfluwelen Elyanne blouse
€ 105,00
— 30%
FRNCH - Lichtgroene Carla blouse
€ 59,50 € 85,00

Ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan, waaronder lichtgewicht stoffen die comfortabel zijn om te dragen en gemakkelijk te onderhouden. Kortom, FRNCH blouses zijn de perfecte aanvulling op elke garderobe, of u zich nu opmaakt voor een speciale gelegenheid of op zoek bent naar een casual maar stijlvolle alledaagse optie.

Ontdek onze volledige collectie blouses en FRNCH.

FRNCH blouses online shoppen

FRNCH blouses online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


FRNCH blouses in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!