Element Blazin

[{filter_looks_value} ]Element[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Met beide voeten op de grond en de 4 natuurelementen indachtig, brengt kledingmerk Element Blazin comfortabele kledij voor skaters en al wie niet stil kan zitten.

— 1 producten —
Element - Zwarte Blazin Chest T-shirt
€ 29,95
Element kleding in onze collectie heeft functionele jassen (zoals de Dulcey, Alder) en T-shirts en sweaters voor mannen die aangevuld kunnen worden met accessoires, zoals petten, riemen (Model: Beyond) en rugzakken. Verder zitten er tussen hun shorts ook enkele ware klassiekers, zoals de Howland.

Check anders ook eens onze volledige collectie streetwear.

Oprichter Johnny Schillereff plantte de eerste zaadjes van zijn Element kledij in 1992. Na een hobbelige start begon de Element - boom langzaam te groeien. Het verstevigde zijn wortels in Amerika en waaide over naar Europa.

Element Blazin online shoppen

Element online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Element Blazin in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!