Element Alder

[{filter_looks_value} ]Element[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Met beide voeten op de grond en de 4 natuurelementen indachtig, brengt kledingmerk Element Alder comfortabele kledij voor skaters en al wie niet stil kan zitten.

— 1 producten —
Element - Zwarte Alder 2.0 jas
129,95

Het merk Element wordt voornamelijk geassocieerd met skateboarden en streetwear. Element staat bekend om zijn milieubewuste aanpak en zijn steun aan verschillende skateboard- en kunstgerelateerde in initiatieven.


Element streetwear


Element biedt een breed assortiment aan populaire combinaties waarmee een unieke stijl uitgedrukt kan worden. Een populaire keuze is het combineren van grafische Element prints met hun kenmerkende skate jeans. Veel T-shirts en sweaters hebben opvallende grafische print en logo's. Element maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Zich onderscheiden doen ze door het combineren van street stijl met een toewijding aan het beschermen van de planeet.


Element Alder in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!