Edwin

Ben je een denim liefhebber? Dan is Edwin een kledingmerk voor jou. Met een aantal rake fits bedienen ze heel wat mannen van de juiste jeans. Giet daar nog eens de juiste wassing over en je hebt een succes recept. Bij Brooklyn.be vind je verschillende modellen van Edwin voor mannen. Soms in selvedge denim (jeans met aan de binnenzijde een rood/witte boord aan de naad), soms in Japanse denim (gemaakt op oude weefgetouwen en van superieure kwaliteit). Vaak met Comfort Stretch voor extra beweeglijkheid. In mooie wassingen. Naast de jeans kun je er ook sweaters en truien, T-shirts, hemden en jassen vinden. Aangevuld met toffe accessoires zoals mutsen of zelfs een blauwe jeansschort!

Check onze volledige collectie voor heren.

Edwin is een Japans merk opgericht in 1947 door Mr. Tsunemi. Dat er geen jeans wordt geproduceerd in Japan, maar allemaal moet ingevoerd worden uit Amerika en Europa, vindt hij een gebrek. Dus koopt hij oude weefgetouwen op, om zijn eigen denim productie op te starten in Japan. In 1961 rolt de eerste Edwin jeansbroek van de weefgetouwen, in 1963 wordt de eerste zware selvedge denim gemaakt. Algauw neemt Edwin het voortouw in innovatie. ‘Old wash’, een procédé waarbij men nieuwe jeans zo bewerkt dat het een replica wordt van een gedragen exemplaar, proberen zij het eerst uit. Evenals ‘Stone wash’, wat door hen wordt uitgevonden in de jaren ‘80 en de hele denim industrie beïnvloedt, tot vandaag. Sinds 2003 begeven ze zich ook op Europese markt, waar ze ondertussen menig hart veroverd hebben.

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 20 producten —
— Nieuw
Edwin - Kakigroene Labour Dart broek
€ 109,95
— Nieuw
Edwin - Donkerblauwe Gangis short
€ 79,95
— Nieuw
Edwin - Beige-zwarte Quarter T-shirt
€ 45,00
— Nieuw
Edwin - Multicolour Terahertz hemd
€ 109,95
Edwin - Zwarte Slim Tapered jeans
€ 119,95
Edwin - Donkerblauwe Slim Tapered jeans
€ 119,95
Edwin - Donkerblauwe Early Call T-shirt met lange mouw
€ 55,00
Edwin - Wit-groene Lucky Otoko T-shirt
€ 45,00
Edwin - Koraalrode Sunset On Mount Fuji T-shirt
€ 39,95
Edwin - Lichtgroene Ippan T-shirt
€ 45,00
Edwin - Lichtgroene Earth Invaders T-shirt
€ 45,00
Edwin - Muntgroene Japanese Sun sweater
€ 85,00
Edwin - Wit-zwart-rode Kamifuji T-shirt
€ 45,00
Edwin - Donkerblauwe Base Crew sweater
€ 85,00
Edwin - Zwarte Sunset on Mountain Fuji hoodie
€ 99,95
Edwin - Donkerblauwe Japanese Sun T-shirt
€ 40,00
Edwin - Witte Japanese Sun T-shirt
€ 40,00
Edwin - Zwarte Sunset on Mountain Fuji T-shirt
€ 40,00
Edwin - Zwarte Japanese Sun sweater
€ 85,00
Edwin - Beige Japanese Sun hoodie
€ 109,95