Edwin

— 26 producten —
Edwin - Witte Private Letter short
€ 109,95
Edwin - Groene Discrete Services T-shirt
€ 49,95
Edwin - Oranje Sunset on Mountain Fuji T-shirt
€ 45,00
Edwin - Witte Postal T-shirt
€ 49,95
Edwin - Blauwe Japanese Sun T-shirt
€ 45,00
Edwin - Witte Sunset On Mount Fuji T-shirt
€ 45,00
Edwin - Lichtblauwe Emanation T-shirt
€ 49,95
Edwin - Lichtgrijze Japanese Sun Supply T-shirt
€ 45,00
Edwin -Donkerblauwe Kumo short
€ 119,95
Edwin - Ecru Shogi hemd
€ 139,95
Edwin - Donkerblauwe Shogi T-shirt
€ 49,95
Edwin - Gele Music Channel T-shirt
€ 49,95
Edwin - Ecru Shogi T-shirt
€ 49,95
Edwin - Witte Cover The Thieves T-shirt
€ 49,95
Edwin - Donkerblauwe Kiku No Sake sweater
€ 119,95
Edwin - Donkerblauwe Storm jeans
€ 109,95
Edwin - Zwarte Kamifuji hoodie
€ 139,95
Edwin - Lichtgrijze Emanation hoodie
€ 149,95
Edwin - Donkerblauwe Kumo hemd
€ 129,95
Edwin - Donkerblauw Mercury Stripes hemd
€ 119,95
Edwin - Lichtblauwe Japanese Sun sweater
€ 99,95
Edwin - Donkerblauwe Japanese Sun sweater
€ 99,95
Edwin - Donkerblauwe Japanese Sun T-shirt
€ 40,00
Edwin - Lichtblauwe Storm jeans
€ 119,95
Pagina

Ben je een denim liefhebber? Dan is Edwin een kledingmerk voor jou. Met een aantal rake fits bedienen ze heel wat mannen van de juiste jeans. Giet daar nog eens de juiste wassing over en je hebt een succes recept. Bij Brooklyn.be vind je verschillende modellen van Edwin voor mannen. Soms in selvedge denim (jeans met aan de binnenzijde een rood/witte boord aan de naad), soms in Japanse denim (gemaakt op oude weefgetouwen en van superieure kwaliteit). Vaak met Comfort Stretch voor extra beweeglijkheid. In mooie wassingen. Naast de jeans kun je er ook sweaters en truien, T-shirts, hemden en jassen vinden. Aangevuld met toffe accessoires zoals mutsen of zelfs een blauwe jeansschort!

Check onze volledige collectie voor heren.

Edwin is een Japans merk opgericht in 1947 door Mr. Tsunemi. Dat er geen jeans wordt geproduceerd in Japan, maar allemaal moet ingevoerd worden uit Amerika en Europa, vindt hij een gebrek. Dus koopt hij oude weefgetouwen op, om zijn eigen denim productie op te starten in Japan. In 1961 rolt de eerste Edwin jeansbroek van de weefgetouwen, in 1963 wordt de eerste zware selvedge denim gemaakt. Algauw neemt Edwin het voortouw in innovatie. ‘Old wash’, een procédé waarbij men nieuwe jeans zo bewerkt dat het een replica wordt van een gedragen exemplaar, proberen zij het eerst uit. Evenals ‘Stone wash’, wat door hen wordt uitgevonden in de jaren ‘80 en de hele denim industrie beïnvloedt, tot vandaag. Sinds 2003 begeven ze zich ook op Europese markt, waar ze ondertussen menig hart veroverd hebben.

Edwin online shoppen

Edwin online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Edwin in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!