ECOALF jassen

De ECOALF jassen zijn uiterst duurzaam. Gemaakt van 100% gerecycleerd polyester én is bovendien ook veganistisch! Check onze volledige collectie jassen voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie ECOALF.

— 4 producten —
ECOALF - Donkergroene Kilema jas
279,95
ECOALF - Lichtgroene Dagi jas
249,95
ECOALF - Groene Musa jas
199,95
ECOALF - Groene Moritz bodywarmer
175,-

Duurzame mode met ECOALF jassen

ECOALF jassen voor heren zijn niet alleen een mode-uiting, maar ook een krachtig symbool van duurzaamheid en ecologisch bewustzijn. Als voorlopers op het gebied van duurzame mode heeft ECOALF zichzelf gepositioneerd als een merk dat niet alleen streeft naar stijlvolle kleding, maar ook naar een positieve impact op de planeet.


ECOALF: Duurzame mode met gerecyclede kwaliteit

Met een sterke toewijding aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de mode-industrie, zijn ECOALF jassen vervaardigd met gerecyclede materialen van de hoogste kwaliteit. Elk kledingstuk is zorgvuldig ontworpen met het oog op duurzaamheid, waarbij de nadruk ligt op innovatieve productietechnieken en circulaire ontwerpprincipes.


Collectie ECOALF jassen

Of je nu op zoek bent naar een warme winterjas voor dames, een trendy bomberjack voor heren of een klassieke trenchcoat, Ecoalf heeft een uitgebreide collectie die aan al je behoeften voldoet. Elk ontwerp straalt tijdloze elegantie uit en is doordrenkt met een diep respect voor het milieu.


Het ethos van ECOALF jassen

Wat ECOALF jassen echt onderscheidt, is de transparantie in de hele productieketen. Van de selectie van ethische en gecertificeerde leveranciers tot de gedetailleerde informatie die wordt verstrekt over de milieubelasting van elk kledingstuk, Ecoalf stelt consumenten in staat om weloverwogen keuzes te maken die de planeet ten goede komen.


ECOALF jassen in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!