Dr.Denim Nora

[{filter_looks_value} ]Dr. Denim[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Bij Dr. Denim Nora herhalen we graag: 'Every day is a denim day.' Het jeansmerk maakt functionele mode die je ruimte geeft om te leven, waar je ook bent. Dr. Denim is jouw compagnon de route.

— 3 producten —
Dr. Denim - Zwarte Nora mom jeans
79,95
Dr. Denim - Nora - mom jeans high waist loose fit - indigo denim
79,95
Dr. Denim - Donkerblauwe Nora mom jeans
79,95

De Dr.Denim Nora is een mom jeans met een hoge taille. Het is een heel populair model binnen onze jeanscollectie. De jeans zit smal aan de taille en heupen en gaat dan over in een tapered fit. Rol de zoom wat op, et voilà! De Dr.Denim Nora is dus een mom jeans met een anti-fit.

Check ook eens onze volledige collectie jeans voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier