Dr.Denim

Dr.Denim
Toon filters

3 producten

per pagina
 1. Blauwe Jam rechte wijde jeans
  Blauwe Jam rechte wijde jeans
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 69,95
 2. Blauwe Nora mom jeans met hoge taille
  Blauwe Nora mom jeans met hoge taille
  Vanaf € 69,95
 3. Blauwe Nora mom jeans met hoge taille
  Blauwe Nora mom jeans met hoge taille
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 69,95
Toon filters

3 producten

per pagina

Dr. Denim

jeans om in te leven voor vrouwen bij Brooklyn

De filosofie

‘Every day is a denim day’. Een leuze die we bij Brooklyn graag herhalen. Oorspronkelijk komt ze van Dr. Denim. Een jeansmerk dat denim maakt om elke dag in te leven. Wat je ook doet, waar je ook bent. Dr. Denim is jouw compagnon de route. Ze maken functionele mode die jou ruimte geeft om te leven.

De historie

Dr. Denim is een familiebedrijf, opgestart in 2004 in Gothenburg, Zweden. De twee broers Graah droomden ervan jeans te ontwerpen die over de grenzen van seizoenen heen kijkt en afwijkt van traditioneel design. Samen met hun vader stampten ze Dr. Denim uit de grond. De familiale sfeer en verbondenheid, zorgen ervoor dat alle talenten hun plaats krijgen binnen het bedrijf. Het levert een compromisloos denim merk op, waar totaalbeleving, perfecte fit en goede prijs-kwaliteit verhouding de hoofdtoon voeren.

Dr. Denim bij Brooklyn

Jeansbroeken van Dr. Denim vind je bij Brooklyn voor dames. Functionele, goed zittende jeans in hedendaagse wassingen en fits. Zoals de Moms jeans Nora. Beter dan dit vind je hem niet. Simpel als dat.