Dockers jeans

Brooklyn koos zorgvuldig deze collectie Dockers herenjeans voor je uit. Check onze volledige collectie jeans voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Dockers.

— 2 producten —
Dockers - Beige Classic Original broek
119,95
Dockers - Donkerblauwe Classic Original jeans
119,95

Geschiedenis van Dockers jeans

Dockers, een sprankelend juweel uit de schatkist van Levi Strauss & Co., betreedt al sinds 1986 de wereld van casual mode met een verfrissende blik. Ooit begonnen als een submerk, is het uitgegroeid tot een baken van comfort en verfijning, vooral beroemd om zijn legendarische jeans.


Collectie Dockers jeans

Dockers jeans zijn niet zomaar broeken; ze vieren comfort en duurzaamheid en spreken een breed publiek aan. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke straight-fit jeans voor heren, een trendy slim-fit jeans voor heren, of een ontspannen relaxed-fit, er is altijd een stijl die bij jou past. En laten we de uitgebreide selectie aan wassingen en afwerkingen niet vergeten, die elke persoonlijkheid complimenteert met een unieke flair.


Collectie Dockers

Maar Dockers omvat meer dan alleen jeans. De collectie omvat een rijk aanbod aan broeken voor dames, shorts, shirts en jassen voor heren, allemaal doordrenkt met het kenmerkende comfort en de stijl die het merk definieert. Of je nu de stad verkent of op een informeel feestje verschijnt, Dockers garandeert een perfecte mix van veelzijdigheid en elegantie.


Duuzaamheid van Dockers jeans

Bovendien omarmt Dockers een nobel streven naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met een focus op milieuvriendelijke materialen en productieprocessen, en een toewijding aan ethische arbeidspraktijken, draagt het merk bij aan een betere wereld, terwijl het jou er fantastisch uit laat zien.


Dockers jeans in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!