Dockers

[{filter_looks_value} ]Dockers[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Het Amerikaanse Dockers - onderdeel van Levi's - brengt bij Brooklyn chino's voor heren. Niet zo maar chino's, maar voor iedereen de juiste chino, die bovendien door Dockers nog eens duurzaam geproduceerd werd ook.

— 14 producten —
Dockers - Beige Modern chino short
59,95
Dockers - Donkerblauwe Modern chino short
59,95
Dockers - Lichtroze Modern chino short
59,95
Dockers - Donkerblauwe Icon T-shirt
29,95
Dockers - Witte Icon Slim Fit T-shirt
29,95
Dockers - Zwarte Icon Slim Fit T-shirt
29,95
Dockers - Donkerblauwe Classic Original jeans
119,95
Dockers - Kaki Smart 360 Flex chino
109,95
Dockers - Biege Smart 360 Flex chino
109,95
Dockers - Donkerblauwe Smart 360 Flex chino
109,95
Dockers - Beige Classic Original broek
119,95
Dockers - Donkergrijze Tapered Fit chino
109,95
Dockers - Donkerblauwe Tapered Fit chino
109,95
Dockers - Beige Tapered fit chino
109,95

Dockers broeken bij Brooklyn

Dockers houdt het graag casual, maar dan met een scherp en stijlvol sausje. Ideale combo dus voor heren die houden van een strakke look, zonder hun comfort te moeten missen. Dockers heeft een aantal modellen die altijd passend zijn. Zo zorgt de Smart 360 Flex chino voor extra beweegcomfort. De Pull On broek sluit dan weer iets meer aan en bevat een trekkoord. Als laatste springt de Carpenter broek ook in het oog. Deze cargobroek voor heren bevat extra zijzakken en hamerlussen. Een specifieke, maar heel populaire stijl dit seizoen!

Dockers past ook bij jou

De broeken van Dockers hebben een klassieke basis, maar met heel wat verschillende uitvalshoeken. Dat maakt dat ze voor heel wat types en gelegenheden passend zijn. De klassiekere man kan eerder geneigd zijn naar de Classic Chino van Dockers. Terwijl de Original broek of de 360 Flex Chino evengoed een streetwear-look kan bedienen.

Check Dockers op brooklyn.be of in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Check gerust onze collectie Dockers broeken en Dockers jeans.