Dockers broeken

Brooklyn koos zorgvuldig deze collectie Dockers broeken voor je uit. Check onze volledige collectie broeken voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Dockers.

— 7 producten —
Dockers - Kaki Smart 360 Flex chino
109,95
Dockers - Biege Smart 360 Flex chino
109,95
Dockers - Donkerblauwe Smart 360 Flex chino
109,95
Dockers - Beige Classic Original broek
119,95
Dockers - Donkergrijze Tapered Fit chino
109,95
Dockers - Donkerblauwe Tapered Fit chino
109,95
Dockers - Beige Tapered fit chino
109,95

Geschiedenis van Dockers broeken

Dockers broeken hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot hun opvallende debuut in de mode-industrie. Sinds hun iconische introductie in 1986 als onderdeel van Levi Strauss & Co., hebben Dockers broeken voor dames een prominente plaats veroverd in de wereld van casual kleding. Ze werden al snel synoniem met kwaliteit, comfort en veelzijdigheid, dankzij de nadruk op duurzame materialen en verfijnd vakmanschap.


Dockers broeken

Dockers broeken zijn niet zomaar kledingstukken; ze vertegenwoordigen een levensstijl, een statement van zelfverzekerdheid en moeiteloze elegantie. Elk paar wordt met uiterste zorg vervaardigd, met oog voor detail en kwaliteit. Of het nu gaat om de keuze van materialen, de pasvorm of de afwerking, Dockers streeft altijd naar perfectie, zodat elke drager zich zelfverzekerd en comfortabel voelt, waar dan ook.


Collectie Dockers broeken

De collectie van Dockers biedt een uitgebreide selectie stijlen en snitten, zodat er voor elk individu en elke gelegenheid een geschikte keuze is. Van tijdloze chino's tot eigentijdse slim fit jeans voor heren en relaxte pasvormen, Dockers broeken passen zich moeiteloos aan aan elke levensstijl en omgeving.


Duurzaamheid van Dockers broeken

Dockers heeft zich ook gemanifesteerd als een voorloper op het gebied van duurzame mode, met initiatieven gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in hun toeleveringsketen. Dit toont aan dat Dockers niet alleen mode maakt, maar ook een bewuste keuze vertegenwoordigt voor een betere wereld.

Met Dockers broeken ben je klaar om de wereld tegemoet te treden met zelfvertrouwen en een onmiskenbare, tijdloze elegantie.


Dockers broeken in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!