Diesel riemen Heren

Op zoek naar een degelijke Diesel riemen voor Heren die daarbovenop nog eens tijdloos is? Een klassieker die elke man in zijn kast MOET hebben!

— 4 producten —
Diesel - Zwarte B-TheOne Riem
59,95
Diesel - Bruine B-Star Riem
59,95
Diesel - Bruine B-TheOne Riem
59,95
Diesel - Zwarte B-Rolly riem
49,95

Diesel riemen bij Brooklyn.be


Bruine en zwarte Dieselriemen

Een zwarte Diesel riemen en bruine Dieselriem zijn echte essentials en een MUST. Toch op zoek naar een ander merk of type riem? Bekijk dan zeker al onze herenriemen of damesriemen!

Diesel riem voor Heren online shoppen

Diesel riem online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Diesel riemen voor Heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!