Carhartt Rebel Pant

Carhartt[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt Rebel Pant nog het best samen te vatten. Én, Brooklyn blijft de grootste verdeler van Carhartt in Vlaanderen.

Check trouwens eens wat we nog hebben aan streetwear.

Op zoek naar een Carhartt verkooppunten buiten Antwerpen en Leuven? Brooklyn is al jaren fan én grootste verdeler van Carhartt WIP, met winkels in Gent, Brugge, Kortrijk, Oostende, Knokke, Roeselare & Waregem en daar zijn we trots op.

Carhartt WIP is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders… In 1889 kreeg Hamilton Carhartt in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhartt overall geboren.

Het was het begin van een succesvol merk. Eerst enkel voor werkkledij maar toen de behoefte aan stevige kledij bij skaters, bikers en andere sportievelingen duidelijk werd, zette Carhartt de stap naar het ontwikkelen van streetwear. Het bleek een schot in de roos.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 4 producten —
Carhartt WIP - Donkergrijze Rebel Pant slim tapered jeans
€ 99,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Rebel Pant slim tapered jeans
€ 79,95
Carhartt WIP - Zwarte Rebel Pant slim tapered jeans
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Rebel Pant slim tapered jeans
€ 79,95