Carhartt WIP Newel Pant

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Op zoek naar een Carhartt WIP Newel Pant? Gevonden! Ontdek hier het grootste aanbod van Carhartt kleding van Vlaanderen.

— 3 producten —
Carhartt WIP - Donkerblauwe Newel tapered jeans
€ 89,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Grijze Newel pant
€ 99,95
Carhartt WIP - Ecru Newel pant
€ 99,95

De Carhartt Newel Pant is een klassieke 5-pocket jeans met een relaxed tapered fit. Hij heeft een normale taillehoogte, een knoopsluiting en een duidelijke back yoke. Metalen rivetten en bartack stitching verstevigen de meer kwetsbare delen van de Newel Pant, zoals aan de zakken en op de heup.

Check ook eens onze volledige collectie van Carhartt voor dames & heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier