Armed Angels sweaters & truien

Armed Angels sweaters & truien zijn gemaakt om zowel comfortabel als stijlvol te zijn, met een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen om uit te kiezen.

— 15 producten —
— Nieuw
Armed Angels - Zwarte Aylaa trui
€ 89,90
— Nieuw
Armed Angels - Ecru Miyaas trui
€ 129,90
— Nieuw
Armed Angels - Zwart-witte Miyaar trui
€ 149,90
— Nieuw
Armed Angels - Zwarte Damiraa Reglana cardigan
€ 139,90
Armed Angels - Mintgroene Alaania coltrui
€ 59,90
Armed Angels - Ecru Joannaa trui
€ 199,90
Armed Angels - Zwart-ecru Alaania Striped trui
€ 69,90
Armed Angels - Koraal-ecru Frankaa Stripe sweater
€ 79,90
Armed Angels - Donkerblauwe Vildaana trui
€ 119,90
Armed Angels - Lichtgroene Maarieka sweater
€ 59,90
— 30%
Armed Angels - Groene Damiraa Soft trui
€ 97,90 € 139,90
— 30%
Armed Angels - Lichtblauwe Ronyaa trui
€ 83,90 € 119,90
— 30%
Armed Angels - Zwart-witte Nairaa Stripe sweater
€ 55,90 € 79,90
— 30%
Armed Angels - Lichtgroene Haayle Compact trui
€ 69,90 € 99,90
— 30%
Armed Angels - Zwarte Robertaa Lino trui
€ 48,90 € 69,90

Ze bieden klassieke truien met ronde hals, gezellige oversized knitwear, en unieke ontwerpen zoals bijgesneden truien of truien met opvallende mouwen. Hun truien zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze duurzaam zijn en meerdere seizoenen meegaan.

Naast hun focus op duurzaamheid legt Armed Angels ook de nadruk op transparantie in hun productieproces. Ze geven informatie over waar hun materialen vandaan komen en wie hun kleding maakt, zodat klanten geïnformeerde keuzes kunnen maken over hun aankopen.

Kortom, Armed Angels sweaters & truien zijn een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar comfortabele, stijlvolle en ethisch gemaakte kledingopties. Ze zijn een perfecte aanvulling op elke duurzame kledingkast, en bieden een verscheidenheid aan stijlen voor verschillende voorkeuren.

Check onze volledige collectie sweaters & truien.

Armed Angels sweaters & truien online shoppen

Armed Angels sweaters & truien online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Armed Angels sweaters & truien in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!