Armed Angels damesbroeken

Armed Angels broeken zijn in verschillende stijlen en ontwerpen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig denim en zijn geschikt gemaakt voor duurzaamheid en comfort.

— 4 producten —
Armed Angels - Donkerblauwe-Ecru Leandraa Handraa broek
129,90
Armed Angels - Donkerblauwe Himaari broek
89,95
Armed Angels - Donkerblauwe Eljanaa broek
139,90
Armed Angels - Donkergroene Nagassaa broek
119,90

Armed Angels broeken zijn niet alleen milieuvriendelijk en ethisch verantwoord, maar ook comfortabel. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen regelmatig dragen en wassen, en ze zijn gemaakt om jaren mee te gaan. Kortom, als je op zoek bent naar duurzame en ethische broeken die ook modieus en comfortabel zijn, dan is Armed Angels een geweldig merk om te overwegen. Hun broeken zijn een geweldige optie voor iedereen die ethische en duurzame mode praktijken wil ondersteunen terwijl ze er ook geweldig uitzien en zich goed voelen.

Check onze volledige collectie broeken.

Armed Angels broeken online shoppen

Armed Angels broeken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Armed Angels broeken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!