Toilettassen heren

Een stijlvolle toilettas voor heren komt altijd van pas. Voor een weekendtrip met de maten, op zakenreis, ... zo neem je jouw spullen gemakkelijk met je mee. Ook ideaal als geschenk voor vader of broer.

— 3 producten —
— 50%
ECOALF - Taupe Sport Vanity toilettas
32,50 65,-
Herschel - Grijze Chapter toilettas
39,95
Herschel - Zwarte Chapter toilettas
49,95

Toilettassen voor heren online shoppen

Toilettassen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Ontdek onze volledige collectie tassen & rugzakken.


Toilettassen voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!