Sweatshorts heren

Wat is er makkelijker dan zo'n zachte short in sweaterstof, een sweatshort dus. Check ons aanbod sweatshorts voor heren! Geschikt om in te zweten en comfortabel voor thuis.

— 5 producten —
Dickies - Grijze Logo sweatshort
49,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Chase sweatshort
65,-
Carhartt WIP - Lichtblauwe American Script sweatshort
75,-
Tommy Jeans - Ecru Beach sweatshort
55,-
Lyle & Scott - Donkergrijze Utility sweatshort
75,-

Sweatshorts voor heren online shoppen

Sweatshorts voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Sweatshorts voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!