Lange jassen heren

Een lange jas voor heren geeft soms net dat ietsje meer cachet. Het straalt misschien net wat meer klasse uit dan een kortere jas. Check ze hier! Ontdek ook onze volledige collectie jassen en mantels voor heren.

— 13 producten —
RainKiss - Bruin-Groene Breton regenponcho
79,95
RainKiss - Zwarte Half Moon Smiley regenponcho
79,95
RainKiss - Zwart-Wit-Gele Sunset Smiley regenponcho
79,95
RainKiss - Blauwe Japanese Blossom regenponcho
79,95
RainKiss - Bruin-Blauwe Breton regenponcho
79,95
Minimum - Grijs-blauwe Blanni jas
249,95
RAINS - Legergroene Long Jacket regenjas
95,-
RAINS - Zwarte Long Jacket regenjas
95,-
RainKiss - Multicolor Digi Spring Camo regenponcho
79,95
Minimum - Zwarte Fenndo jas
249,95
RAINS - Mintgroene Long jas
95,-
K-Way - Blauwe Le Vrai Eiffel jas
149,95
Faguo - Kaki Gresigne jas
175,-

Lange herenjassen online shoppen

Lange jassen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lange jassen voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!