Slim fit hemden

Vind jij dat jouw kathedraal van een lichaam gerust wat geaccentueerd mag worden? Dan kun je misschien gaan voor een slim fit hemd... Brooklyn heeft een leuk aanbod slimfit hemden, er zit vast en zeker een slim fit hemd in voor jou!

— 9 producten —
Calvin Klein Jeans - Donkerblauw Slim Logo hemd
89,95
Calvin Klein Jeans - Zwart Klein Icon Slim Fit hemd
89,95
Calvin Klein Jeans - Witte Klein Icon Slim Fit hemd
89,95
Tommy Jeans - Lichtblauw Slim Oxford hemd
69,95
Tommy Jeans - Zwart TJM Original Stretch hemd
69,95
Tommy Jeans - Donkerblauw Original Stretch hemd
69,95
Tommy Jeans - Lichtblauw Original Stretch hemd
69,95
Minimum - Donkerblauw Jay hemd met lange mouw
79,95
Minimum - Antraciet Jay hemd met lange mouw
79,95

Slim fit hemden online shoppen

Slim fir hemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Slim fit hemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!