Sneakersokken dames

Sneakersokken voor dames zijn korte sokken die je in een sneaker kan dragen. Je hebt er die extra kort zijn en niet uitsteken. Maar je hebt er ook die een klein beetje uitsteken en zo wrijvingen voorkomen. Ontdek onze volledige collectie sokken voor dames.

— 9 producten —
Calvin Klein - Witte Footie 2-pack sokken, one size
11,95
Calvin Klein - Zwarte Footie 2-pack sokken, maat: one size
11,95
Calvin Klein - Ecru Footie 2-pack sokken, one size
11,95
Calvin Klein - Witte 3-pack basic sneakersokken, one size
18,95
Calvin Klein - Zwarte 2-pack sneakersokken, one size
18,95
Calvin Klein - Witte 3-pack sokken, one size
18,95
Calvin Klein - Blauwe 3-pack sneakersokken, one size
18,95
Happy Socks - Zwarte Greetings 3/4Crew Sokken, maat:41-46
11,95
Happy Socks - Ecru-Zwarte Vertical Stripe 3/4Crew Sokken, maat:41-46
11,95

Sneakersokken voor dames online shoppen

Sneakersokken voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Sneakersokken voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!