Rokken van Esmé Studios

— 3 producten —
esmé studios - Beige Mella Midi rok
€ 99,95
esmé studios - Muntgroene Sienna rok
€ 89,95
— 30%
esmé studios - Groene Margret Midi rok
€ 70,00 € 99,95
Met onze selectie rokken van Esmé Studios vind je er zeker eentje in jouw stijl. Lange rokken, korte rokken, jeansrokken, duurzame rokken,… je vindt het bij ons allemaal.


Rokken van Esmé Studios bij Brooklyn.be


Welke lengte verkies jij?

Een korte rok, met de benen bloot in de zomer, of met een leuke panty in de winter. Lange rokken waar je de show mee steelt, of halflange modellen voor alledag.


Rokken van Esmé Studios online shoppen

Rokken van Esmé Studios online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Rokken van Esmé Studios in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!