Kokerrokken

— 2 producten —
Nümph - Beige Saphina rok
€ 89,95
— 30%
Calvin Klein Jeans - Groene Ribbel rok
€ 63,00 € 89,95

Kokerrokken zijn elegante en stijlvolle rokken die onze vrouwelijke vormen niet wegsteken. Ze sluiten heel mooi aan en creëren zo een mooi silhouet. Een kokerrok is ideaal om te dragen op een deftige gelegenheid of tijdens het werk.

Ontdek onze volledige collectie rokken.

Koker rok online shoppen

Koker rokken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Kokerrokken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!