A-lijn rokken

De A-lijn rok. Zoals de naam al doet vermoeden lijkt de vorm van dit soort rok wat op de letter A: smal in de taille en uitlopende naar de dijen en de zoom. Ontdek onze volledige collectie rokken.

— 6 producten —
— 40%
Tommy Jeans - Blauwe Chambray jeansrok
54,- 89,95
— 40%
Dickies - Zwarte Mini Work rok
36,- 59,95
— 40%
Nümph - Donkerblauwe Issa jeansrok
42,- 69,95
— 50%
Sessùn - Ecru Liparosa rok
87,50 175,-
— 40%
Nümph - Koraal Gia rok
48,- 79,95
— 40%
ECOALF - Geelgroene Yoko rok
81,- 135,-

A-lijn rokken online shoppen

A-lijn rokken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


A-lijn rokken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!